Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Aanbiedingen & acties

Uiteraard kun je bij Iris Parc campings regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

 

Image1-LMD_266_500x311-NL.jpg


Last Minute Deals tot 50% voordeel

Zoek je een super last minute deal in Frankrijk of Luxemburg? Boek nu en profiteer van voordeel tot wel 50%! Verblijf in onze compleet ingerichte accommodaties, plons in de zwembaden of ga op ontdekking in de omgeving. Reserveer nu jouw favoriete camping aan een voordelige prijs. 

 


1150x670-gratis-nachten-NL.jpg


Gratis Nachten

In het laagseizoen op vakantie of weg voor een lang weekend? Vaak is het de heerlijkste periode om weg te gaan. Geniet van de rust, de lage prijzen, het heerlijke zonnetje en alle andere voordelen van het voor- en naseizoen. Als je slim boekt kan de korting flink oplopen..
 

Le Chêne Gris         
Le Château de Galaure
Le Grand Dague      
Le Ty Nadan
Birkelt

 


500x311-babypakket.jpg

 


Gratis babypakket t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 1 juli of na 2 september 2019 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij.