Bellen +32 (0)70 21 01 01
vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Camping quality

U heeft nog geen boeking gemaakt

Aanbiedingen

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Aanbiedingen & acties

Uiteraard kun je bij Iris Parc campings regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. Zo kun je in het voor- en najaar genieten van gratis nachten. Dit voordeel bieden wij je standaard, elk jaar opnieuw. En dan hebben we gedurende de rest van het jaar nog speciale acties waarbij de kortingen hoog op kunnen lopen.

Pasen

 

Last minute Paasweekend naar Parijs of Luxemburg

Tijdens de Paasvakantie super voordelig naar de camping? Profiteer van de aanbiedingen met tot 40% voordeel.

 

FAMILY_KIDS_4_12_TERRACE1_450X450.jpg

 

Pinksterweekend weg

Tijdens het pinksterweekend een lang weekend ertussenuit? Breng een weekendje gezellig met het hele gezin door op de camping dicht bij een mooie stad. Wat dacht je van Parijs? Luxemburg? En de parel van de Dordogne: Sarlat? Lekker barbecueën, zwemmen, naar het pretpark en sightseeën! 

 

Gratis nachten - waikiki 2

Gratis Nachten

In het laagseizoen op vakantie of weg voor een lang weekend? Vaak is het de heerlijkste periode om weg te gaan. Geniet van de rust, de lage prijzen, het heerlijke zonnetje en alle andere voordelen van het voorjaar. Als je slim boekt kan de korting flink oplopen... 
 

Le Chêne Gris         
Le Château de Galaure
Le Grand Dague      
Le Ty Nadan
Birkelt

Babypakket.jpg

 

 

Gratis babypakket t.w.v. €5.50 per dag

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 7 juli of na 3 september 2018 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij.