Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Accommodaties

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Accommodaties

Onze luxe accommodaties

Voor elk type campingganger is er iets te vinden bij Iris Parc. Hou je van kamperen, maar wel met alle luxe van thuis? Dan is een van onze luxe stacaravans een uitkomst. Altijd met eigen douche, wc en keuken. Sommige zelfs met 2 badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van lekkere bedden, (vaak) dekbedden en kussens. Het enige wat je zelf nog mee moet nemen zijn lakens, kussenslopen en je eigen spulletjes natuurlijk. En, oh ja, toiletpapier. ’s Ochtends genieten van een verse baguette op de de (deels overdekte) veranda en ’s avonds verandert diezelfde plek in een knusse BBQ.

 

Een tent met echte bedden en keuken

Nog steeds luxe, maar wel met een authentiek kampeerrandje? Ga dan voor een vakantie in een luxe bungalowtent. Zodra je de tent binnenstapt overvalt je een gevoel van ‘vroeger’. Alleen: dit keer geen (lekke) luchtbedjes en ingewikkelde eenpansgerechten op een gasbrandertje. In onze tenten (keuze uit de Navajo en de Ottawa) slaap je in échte bedden en kook je in je eigen keuken met 4-pits kookplaat en koelkast. De tenten zijn zo ruim dat je er rechtop kunt staan en ook nog eens al je spullen op kunt bergen. En als het donker wordt knip je, heel luxe, de lampen aan.

 

Mooie ruime staanplaatsen

Natuurlijk is een vakantie met je eigen kampeermiddel altijd fijn en vertrouwd. Op al onze campings kun je een lekker ruime staanplaats reserveren. Op Le Chêne Gris en Le Château de Galaure kun je kiezen uit 2 soorten staanplaatsen: de standaard staanplaats met 10A stroom en de staanplaats Comfort met 16A stroom en aan- en afvoer huishoudelijk water. Op Birkelt heb je zelfs keuze uit 3 soorten staanplaatsen.