Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Actualiteiten

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Nieuw buitenzwembad!

345x180-NEW2019-1NL.jpg

 

In 2019 spetter je in twéé zwembaden op camping Iris Parc Birkelt! Naast het overdekbare zwembad met peuterbad heeft deze familiecamping een gloednieuw buitenbad. Heerlijk verwarmd, met veilige antislipvloer en 550 m2 groot. Even relaxen na al die waterpret? Rondom het nieuwe buitenbad staan extra veel ligbedjes om lekker onderuitgezakt weg te dromen.

 

Ligbedjes voor iedereen! 

Handdoekjeleggen.PNG

 

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!


 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

TripAdvisor beloont camping Birkelt

TripAdvisor logo_web.jpg

 

Camping Birkelt in Luxemburg krijgt van TripAdvisor het Certificaat van uitmuntendheid! TripAdvisor deelt het Certificaat uit aan campings die geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Wij zijn er trots op. Een dikke duim voor team Birkelt!

De camping krijgt enthousiaste complimenten over de faciliteiten, de activiteiten én het vriendelijke personeel. Nieuwsgierig naar de verhalen van onze gasten over camping Birkelt?

Kijk op TripAdvisor.

BLOG

Blogger op camping Birkelt.jpg

 

Leuk om alvast in vakantiestemming te komen! Jeske schrijft een blog over camping Birkelt. Ze verbleef met haar man en kinderen één week op de camping. Oma ging ook mee. Lees alles over hun avonturen. Handige tips ook!

Lees de blog

Birkelt is klaar voor de zomer

Teambirkelt_1jaar_web.jpg

 

Hoera! Camping Birkelt is nu één jaar Iris Parc camping. Daar zijn we super trots op.  En we hebben niet stilgezeten, het is er leuker dan ooit. Kijk maar naar die nieuwe overdekte speeltuin, de kids  vinden ‘m te gek. En het animatieteam? Dat bouwt ook dit jaar weer een feestje. Voor jong én oud. Wat een leuk programma hebben ze bedacht! Boek snel je plekje op deze topcamping. Goed nieuws: we hebben het terrein uitgebreid met 50 nieuwe luxe stacaravans. Ja, de zomer van 2016 wordt geweldig!