Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Groepsreizen

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Groepsreizen op Camping

Ben je op zoek naar een leuke reisbestemming voor een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je met familie, vrienden, school, je bedrijf, de (sport)club of vereniging op pad? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement, bruiloft, seminar, brainstorm- of teambuildingssessie? 
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aantrekkelijke groepstarieven. Wij kunnen groepen tot 400 personen herbergen.

Wij bieden je een pakket op maat, aangepast aan jouw behoeften en budget.
Of je nu alleen de accommodatie of ook transport, trainers, activiteiten, excursies, catering en/of restaurant geregeld wilt hebben; geen probleem voor ons. Ook kunnen wij, in samenwerking met ons Training Centre, trainingen en workshops verzorgen.

Aanvragen vanaf 4 accommodaties worden als groepsboeking gezien. Er zijn dan per accommodatie maximaal 4 personen toegestaan. 
 

 

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg

 

Luxemburg

Een perfecte bestemming voor groepen van alle leeftijden !

Camping Birkelt

Onze nieuwste aanwinst, camping Birkelt, is een pareltje in het groene Luxemburg. Je vindt Birkelt in het Mullerthal, ook wel 'Klein Zwitserland' genoemd. De camping is ruim van opzet en heeft regelmatig groepen te gast. De omgeving leent zich natuurlijk perfect voor sportieve activiteiten als fietsen en wandelen, maar er is ook een outdoor programma.

Op de camping zelf vinden jullie alles wat een vakantie nou écht een vakantie maakt. Er is een (overdekbaar) zwembad, veel sportvoorzieningen, een restaurant waar jullie heerlijk kunnen eten en een grote supermarkt. Ook goed om te weten: de camping is zeer geschikt voor groepen van alle leeftijden.

 

Voor meer informatie: 
+31 (0)40 844 77 52
info@irisparc.com