Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Reviews

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Wat vinden onze gasten van camping Iris Parc Le Chêne Gris?
 

 
Algemene beoordeling:  Goed
 Gebaseerd op 1822 beoordelingen
 

  • Restaurant/snack: Goed
  • Zwembad(en): Goed
  • Speelvoorzieningen voor kinderen: Goed
  • Animatie: Prima
  • Algemene staat van de camping: Zeer goed
  • Sanitair op de camping: Prima


Beoordelingen worden door onze gasten geschreven na hun verblijf op Iris Parc Le Chêne Gris in 2018.
 

Reviews_LGD.jpg


Petra Siersema  flag-nl.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 10.09.2018
Beoordeling: 8
"De camping is heel netjes en schoon. Zwembad net zo. Aangezien wij met de trein kwamen, zonder eigen vervoer was het handig geweest als er een kaart beschikbaar was van de omgeving. Personeel is vriendelijk en spreekt Frans, Nederlands of Engels."


 


Freddy Velle  flag-be.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 01.09.2018
Beoordeling: 8
"Voor ons was het huren van een stacaravan op de camping een leuke ervaring. Een groot pluspunt is de ligging, vlak naast het treinstation. Wij bezochten zo 2 dagen Parijs met trein, metro en bus.

Het personeel op de camping was ook heel vriendelijk en er heerste een gezellige sfeer. Dus zeker voor herhaling vatbaar."


Richard Lennips  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 24.08.2018
Beoordeling: 8
"Na het lezen van mindere recensies op internet hadden wij juist een positieve ervaring met de camping. Een nette stacaravan dichtbij de faciliteiten zoals we vooraf als voorkeur hadden aangegeven. Prima douche, warm en koud water. Campingwinkeltje had niet veel meer op voorraad, maar het was ook het einde van het seizoen. Faciliteiten prima en leuke kinderanimatie. Kortom een geslaagde vakantie!"

 


Barry den Nijs  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali
Datum: 18.08.2018
Beoordeling: 7
"Ideale camping voor gezinnen met kleine kinderen, met een super ligging. Zowel attracties als grote supermarkten binnen 30 minuten rijden van de camping. Zwembad was perfect. Wij hebben 2 kinderen van 3 en 6,5 jaar oud en zij vermaakten zich prima. Leuke uitstapjes gedaan naar Meaux (stadsstrand met gratis activiteiten voor kinderen), Sea Life (in Val d'Europe) is ook een aanrader. Disneyland Parijs is dichtbij alsook Parijs. Dus zoek je een simpele camping die ideaal ligt en een fijn zwembad heeft, zoek niet verder."


Sanne Scheeres  flag-nl.png
Accommodatietype: Ottawa
Datum: 17.08.2018
Beoordeling: 8
"Leuke camping vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Disney en Parijs op niet al te verre afstand maar verder is er niet zoveel te beleven."
 


Gerton Heesakkers  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 11.08.2018
Beoordeling: 8
"We hebben weer een fijne vakantie gehad. Er ligt een station langs waarmee je binnen een uur in Parijs staat ideaal. Ook is het fijn omdat je dichtbij Disneyland Parijs zit. Vriendelijk personeel op de camping en goed eten."


Shana Vanherle  flag-be.png
Accommodatietype: Navajo
Datum: 26.07.2018
Beoordeling: 8
"Leuke vakantie, ideaal voor kinderen ook de tenten gaan super met kleine kinderen. Enkel het eten was wat minder."


Danny De Haan  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats
Datum: 11.07.2018
Beoordeling: 9
"Super leuke en betaalbare camping. Wij waren hier met onze 3 kinderen en deze vonden de Nederlandstalige animatie geweldig."


Ria Sterck  flag-be.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 03.07.2018
Beoordeling: 10
"Mooie camping en een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van Disneyland Parijs."
 


Rachel Höring Maijs  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 11.06.2018
Beoordeling: 9
"Nette camping op korte afstand van Disneyland. Vriendelijk (ook Nederlands sprekend) personeel. Prima verblijf voor een weekje weg van huis."


Ferdinand De Haan  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 31.05.2018
Beoordeling: 9
"Prachtig mooie camping, met een zeer goed verzorgd zwembad en restaurant. Liggen perfect om Parijs, Disneyland alsook het mooie achterland te bezoeken met de trein of auto. Treinstation bij de ingang van de camping, echter hoor je de trein niet en geeft deze geen enkele overlast."


Nienke Streefkerk  flag-nl.png
Accommodatietype: Navajo
Datum: 19.05.2018
Beoordeling: 9
"Prima uitvalbasis voor een weekend Parijs met de kinderen. Goed verzorgd park. De locatie bij het station in combinatie met de mogelijkheid tot kaartjes kopen bij de receptie is zeer prettig."
 


Michiel Pardoel  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali
Datum: 18.05.2018
Beoordeling: 10
"We zijn met ons gezin 2 volvassene en 2 kinderen 1 en 11jaar met Pinksteren op de camping geweest in een stacaravan. Een heerlijke camping  met een heel goed restaurant,  leuke bar en prima winkel. Er is veel Nederlands sprekend en vriendelijk personeel. Wij hebben genoten van een prachtige camping.

Dankjewel Iris Parc voor een geweldige vakantie."


Sarah Van Peteghem  flag-be.png
Accommodatietype: Bali
Datum: 09.05.2018
Beoordeling: 9
"Fijne stacaravans, veel Nederlandstalige werknemers aanwezig die zeer klantgericht waren en veel info konden verschaffen. Trein vlak aan de camping en op 50 minuten in centrum Parijs."


 


John Evers  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 10.05.2018
Beoordeling: 7
"Prima camping en uitstekend te combineren met een bezoek aan Parijs. Wij zijn 2 dagen met onze 3 kinderen met de trein vanaf de camping naar Parijs Station L’Est gegaan. Vanaf daar met het openbaar vervoer de vele bezienswaardigheden van de stad bezocht. We hadden een stacaravan met 2 badkamers, ideaal als je op tijd met z’n allen de trein wilt halen."


Bart Moonens  flag-be.png
Accommodatietype: Bali
Datum: 07.05.2018
Beoordeling: 10
"Mooie en prachtige camping met super personeel en prachtige accommodatie. Zelfs na jaren vaste klant te zijn bij Iris Parc Le Chêne Gris kijken we nog steeds uit naar ons volgende bezoek."

 


Annemieke Van Ommeren – Van den Berge  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 30.04.2018
Beoordeling: 7
"Goede camping als uitvalsbasis, fijn dat er een treinstation zo dichtbij de camping is. Uurtje met trein naar hartje Parijs.

Bij receptie staan Nederlandse meiden die goede tips kunnen geven, qua trein en metro. Ze verkopen ook dagkaarten."


N.G. van der Zwaag  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats
Datum: 28.04.2018
Beoordeling: 9
"Prima vakantie gehad hier. Nederlands sprekend personeel. Kwalitatief goed eten voor een redelijke prijs. En de kinderen hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!"


 


Ido Idsardi  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats comfort
Datum: 28.04.2018
Beoordeling: 7
"Leuke camping met een prima restaurant, mooi zwembad voor de kids en op korte afstand van Disneyland Parijs."


Irma Van der Zouwen  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 27.04.2018
Beoordeling: 7
"Fijne camping voor een weekje om Disney te en andere activiteiten in de omgeving (Parc des Felins, SeaLife, Val d’Europe) te bezoeken."