Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Reviews

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Wat vinden onze gasten van camping Iris Parc Le Grand Dague?
 

 
Algemene beoordeling:  Goed
 Gebaseerd op 1254 beoordelingen
 

  • Restaurant/snack: Goed
  • Zwembad(en): Zeer goed
  • Speelvoorzieningen voor kinderen: Goed
  • Animatie: Goed
  • Algemene staat van de camping: Goed
  • Sanitair op de camping: Goed


Beoordelingen worden door onze gasten geschreven na hun verblijf op Iris Parc Le Grand Dague in 2018.
 

Reviews_LGD.jpg


Gerard Kootstra  flag-nl.png
Accommodatietype: Navajo
Datum: 06.08.2018
Beoordeling: 8
"Een nette schone camping voor ieder wat wils. Mooie omgeving met mooi weer en grote winkels in de buurt."


Manon Raithel  flag-nl.png
Accommodatietype: Glamping
Datum: 08.06.2018
Beoordeling: 10
"De camping is mooi onderhouden, leuke zwembaden. Wij zaten in een Glamping ideaal voor een lekkere vakantie."


Saskia Wolting  flag-nl.png
Accommodatietype: Ottawa
Datum: 05.08.2018
Beoordeling: 8
"Wij vinden het een leuke camping met ontzettend leuke zwembaden. De wildwaterbaan was echt top. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt en wij dus ook."
 


Ad Van Engeland  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 15.05.2018
Beoordeling: 9
"Hele mooie camping, netjes en vriendelijk personeel dat je in het Nederlands te woord staat .De stacaravans zien er goed uit ,alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een minpunt is de wifi, die kun je alleen ontvangen rondom het zwembad."


Sabine Van Vugt  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 3
Datum: 30.07.2018
Beoordeling: 9
"Hele leuke, nette camping met een super leuk zwembad! Genoeg animatie en van alles te doen op de camping voor jong en oud! Caravan was ook netjes. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben genoten!"


Wim Van den Brande  flag-be.png
Accommodatietype: Bali 3
Datum: 22.08.2018
Beoordeling: 8
"Leuke camping om met kleine kinderen te doen. Wel staan de huisjes wat kort op elkaar. Animatie is super."
 


Fränklin Kelders  flag-nl.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 22.07.2018
Beoordeling: 8
"Nette mobilhome (Fiji) met fijne veranda. Binnenverlichting was wel erg fel, geen sfeerverlichting. Niet fijn als je binnen moet zitten. Wat wij gelukkig niet hoefden. Zwembad is erg fijn door de zachte ondergrond. 's Middags erg druk, maar tussen 18.00 en 20.00 uur werd het al wat minder druk. Animatie hebben we vrijwel geen gebruik van gemaakt. Misschien de kids er meer bij betrekken door langs de 'velden' te gaan? 1x bij het restaurant gegeten. Het was aardig, maar niet bijzonder. Niet naar de supermarkt op de camping geweest. Genoeg supermarkten in een plaatsje op kwartier rijden (Tréllisac). Ook een Action. Iedere ochtend brood gehaald bij een petit boulangerie in de buurt. Het is wel een stukje lopen vanaf de camping, maar zeker de moeite waard. Een aantal uitstapjes gemaakt. Hiervoor moet je echter niet bang zijn om een uurtje te rijden: Vélo Rail, kanoën op de Dordogne en de Vézère. Super leuk om te doen. Voornamelijk Nederlanders op de camping. Als je dit niet erg vindt, is de camping zeker een aanrader. We hebben een prima vakantie gehad op Le Grande Dague."


P.A. Mosch  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 02.08.2018
Beoordeling: 8
"Prettig verblijf op deze camping, die voornamelijk uit Nederlandse gasten met kinderen bestond. Wij hebben vooral geselecteerd op het lagunebad voor de kleintjes, daar bleken er zelfs drie (!) van te zijn. Het water van vier van de vijf baden was soms een beetje frisjes. Groot succes was ook de 'binnenspeeltuin'. We hadden vooraf na het lezen van diverse recensies wat zorgen omtrent het onderhoud van de camping, maar dat viel reuze mee. Het park ligt dicht bij Perigueux (leuke stad) en ook supermarkten zijn eenvoudig te bereiken. De meeste (grotere) bezienswaardigheden van de Dordogne liggen wel op een klein uurtje (binnendoor) rijden (richting Sarlat), houd daar dus rekening mee. Het park, de regio, deze vakantie voldeed op alle fronten."

 


 


Wesley Beerendonk  flag-nl.png
Accommodatietype: Tahiti
Datum: 30.07.2018
Beoordeling: 9
"Een zeer geslaagde vakantie gehad. We hebben echt genoten met de kinderen en er is genoeg te doen. De kinderen wilden helemaal nog niet naar huis na 2 weken."

 

 


Jessica De Schryver  flag-be.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 05.07.2018
Beoordeling: 9
"Super camping! Waren er met de tent. Stormweer gehad en we konden niet in de tent slapen, maar werden door de camping super opgevangen! Heel goede service! Ideaal met kinderen van verschillende leeftijden. Heel leuke zwembaden, de wildwaterbaan is een echte aanrader voor het hele gezin. We hadden een topvakantie!"
 


Suzanne Van der Poll  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 21.07.2018
Beoordeling: 9
"Heerlijke camping in een wonderschone omgeving. Nog nooit zo weinig op de klok gekeken als deze vakantie. Accommodatie (Waikiki was geweldig en compleet. Het enige wat wij minder vonden in vergelijking met vorig jaar op Iris parc Le Chene gris, was de animatie voor 12+. Wij gaan niet terug maar we raden de camping zeer aan voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12."


Laura Den Haan  flag-be.png
Accommodatietype: Staanplaats
Datum: 01.08.2018
Beoordeling: 8
"Mooie nette camping. Het sanitair was heel schoon en fijn dat er ook kindersanitair is. De doucheruimte voor families is echt top! Het zwembad is fantastisch en de kinderen vonden het geweldig. Het nadeel aan de camping vond ik, was het formaat. Het is zo groot! We hebben een hele leuke vakantie gehad maar kiezen volgende keer voor een wat kleinere camping."


Sjoerd Verkooijen  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats comfort
Datum: 09.07.2018
Beoordeling: 8
"Fijne camping, mooi waterpark (wel erg druk als camping vol is, maar niet hinderlijk). Onze kinderen van 3-5-7 hebben zich kostelijk vermaakt. Ook in buurt is er genoeg te doen."


Menno de Vries  flag-nl.png
Accommodatietype: Kalahari Outdoor
Datum: 19.08.2018
Beoordeling: 7
"Mooi park met heel aardig personeel."

 


Leon Van der Voort  flag-nl.png
Accommodatietype: Serengeti XL
Datum: 23.06.2018
Beoordeling: 9
"Het was een mooie safaritent (XL)! Erg naar ons zin gehad. Een Dolce Gusto was ook fijn en makkelijk. Wij waren er nog in het laagseizoen dan zijn de openingstijden nog wat anders (van winkeltje, receptie,…) hier geen hinder van ondervonden, maar wel handig om rekening mee te houden. Buiten de camping neem je wel de auto om naar een supermarkt te gaan die lag te ver om te lopen. Zwembad was leuk, er zitten meerdere 'etages' veel voor kinderen, peuters en kleuters. Voor volwassenen was er ook een bad tot 1.60m diep. Erg genoten hier."


Marc Vangeel  flag-be.png
Accommodatietype: Glamping
Datum: 18.08.2018
Beoordeling: 8
"De Glamping accommodatie was heel mooi. De camping is vooral gericht op kinderen onder de 12 jaar."
 

 


 


Ton Reijns  flag-nl.png
Accommodatietype: Serengeti XL
Datum: 02.09.2018
Beoordeling: 8
"Prima camping voor Glamping en voor jonge families met kleine kinderen is er voldoende animatie. Ook in september. Voor rust en voor oudere kinderen is de camping minder geschikt."


Koen Cleijsen  flag-nl.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 02.07.2018
Beoordeling: 8
"Super mooie en gezellige camping. Met kinderen van jong tot oud is het helemaal super! Zwembaden zijn geweldig en schoon. Niet te veel chloor. Aanrader voor iedereen."


Sanne De Maeyer  flag-be.png
Accommodatietype: Glamping
Datum: 30.07.2018
Beoordeling: 8
"We hadden een fijne tijd op Iris Parc Le Grand Dague. De glijbanen waren een groot succes."


Michaël Somerling  flag-be.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 08.08.2018
Beoordeling: 7
"Héél leuke camping met de fantastische zwembaden. Eten in het restaurant was ook lekker. Een dikke proficiat aan de kinderanimatoren."