Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Outdoor activiteiten Le Ty Nadan

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Outdoor activiteiten in Bretagne

Camping Le Ty Nadan

Actie, avontuur en adrenaline

Zin in een spannend dagje in het ruige landschap van Bretagne? Je avontuur begint al óp de camping. Het Camping Adventure team neemt je mee op pad. Kijk wat je hier allemaal meemaakt. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs.

outdooractiviteiten.jpg

 

Kanovaren voor groot en klein

Een onmisbaar avontuur voor groot en klein. Kanoën of kajakken op rivier de Ellé. Instappen doe je op de camping, het busje haalt je straks weer op. Dan heb je er écht een schitterende tocht opzitten. Want dit riviertje kronkelt er oplos. Na elke bocht geniet je van een ander uitzicht. Maar pas op … af en toe kom je kleine watervalletjes en pittige stroomversnellingen tegen. Spannend toch? Tof uitje, zeker voor de kids.

 

Paardrijden voor cowboys en cowgirls

Een pony borstelen en verzorgen, je eerste rijles in het weiland of met de wind in je haren door bossen en velden galopperen. Camping Le Ty Nadan heeft een eigen manage. Een droom voor jonge cowboys en kleine cowgirls. Onze paardentemmers organiseren tochten en activiteiten voor beginners en gevorderden. Voor kinderen vanaf 4 jaar én voor volwassenen.

 

Op een Segway de omgeving ontdekken

Ken je de Segway? Dat is een hip, elektrische voertuig op twee wielen.  Je stuurt terwijl je staat. Dankzij een duidelijke instructie heb je de techniek zo onder de knie. Geslaagd voor de proefrit? Tijd voor het echte werk: een schitterende tocht door de bossen óf over de stranden van Le Pouldu. Helemaal te gek! We organiseren verschillende soorten Segway tochten, voor beginners en (extra snelle) ritjes voor gevorderden.

 

Als een Tarzan tussen de boomtoppen

Geen hoogtevrees? Vertoon je klimkunsten in het avonturenpark op de camping. Terwijl de kleintjes dapper klauteren in het minipark, kunnen kids, tieners én volwassenen vol aan de bak. Klim in héél hoge bomen, trotseer wiebelende bruggen, slinger van tak naar tak via tarzansprongen en bungel aan dikke touwen en stijgbeugels. Echte waaghalzen? Die checken in voor een ritje met de langste kabelbaan van Bretagne: een 320 lange duikvlucht over het veld, tussen de bomen door en de rivier!

 

Paintballen in de bossen

Twee teams, tot de tanden toe bewapend met guns en verfkogels. Eén bos, vol hindernissen en schuilplaatsen. En één missie. Wie wint deze paintball battle? Ontdek de verschillende tactieken en technieken dit razend spannende spel. Adrenaline en spektakel verzekerd. Bepaal eerst de opdracht. Spelen jullie De President, Dubbele Vlag, De Smokkelaars of De Haas? Voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Vissen

Zalm en forel vissen tijdens je vakantie op de camping? Dat kan in rivier l'Elle! De omgeving van de camping is opgenomen in één van de beschermde gebieden “NATURA 2000” dankzij de zeldzaamheid en kwetsbaarheid van sommige diersoorten en planten. Van maart tot eind september kun je je hengel uitwerpen. 

Vis vergunningen zijn verkrijgbaar bij de receptie

 

Kajakken op zee

Zeekajakken onder begeleiding van een ervaren instructeur. Deze 4 uur durende tocht voert je langs de mooie rotskust van Bretagne. Een unieke belevenis. Dit avontuur duurt 4 uur inclusief twee keer een half uur transport en een lekkere picknick break. Kies voor een één- of tweepersoonskajak. Vanaf 12 jaar maar kinderen jonger dan 14 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

 

Elektrische quads voor kids

Helm op? Bril op? Voet op het gaspedaal? Go! De kinderen zijn helemaal weg van de elektrische quads. Lekker hard (maar wel veilig) rondjes racen op een leuk parcours. Een sensatie voor kids van 5 tot 9 jaar. Gewoon óp de camping.

 

Mountainbiken

Mountainbiken in de vallei van de Duivelsrotsen. Klinkt dat niet sensationeel? Is het ook. In de bossen en velden wemelt het van uitdagende routes. Huur een mountainbike op de camping, of stuiter op je eigen stalen ros door het bos. Er staan regelmatig internationale mountainbikewedstrijden op de kalender.

Fietsen tijdens de vakantie? Huur een op de camping!