Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Reviews

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Wat vinden onze gasten van camping Iris Parc Le Ty Nadan?
 

 
Algemene beoordeling:  Zeer goed
 Gebaseerd op 826 beoordelingen
 

  • Restaurant/snack: Goed
  • Zwembad(en): Zeer goed
  • Speelvoorzieningen voor kinderen: Goed
  • Animatie: Zeer goed
  • Algemene staat van de camping: Goed
  • Sanitair op de camping: Goed


Beoordelingen worden door onze gasten geschreven na hun verblijf op Iris Parc Le Ty Nadan in 2018.
 

Reviews_LGD.jpg


Sander de Vis  flag-nl.png
Accommodatietype: Glamping
Datum: 23.08.2018
Beoordeling: 8
"Leuke camping, veel te doen met kinderen vanaf 4 jaar. Wij waren hier met ons kindje van 1,5. Ook wij hebben genoten, we konden alleen niet met activiteiten meedoen. Accommodatie (Glamping) is ruim, schoon en netjes, camping is goed onderhouden. In de omgeving weinig te doen, wel wat marktjes en strand op kleine 20 min afstand."


Martin Verpeut  flag-be.png
Accommodatietype: Navajo
Datum: 16.08.2018
Beoordeling: 7
"Fijne camping, mooie ligging bij rivier met bos en tof avonturenpark en ideale uitvalsbasis voor fietsliefhebbers. Leuk zwembad."


Bianca Van der Heide  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 06.08.2018
Beoordeling: 9
"We hebben genoten van twee weken lang Le Ty Nadan. Met onze kinderen van 7 en 10 zijn we zeer tevreden. Leuke animatie die zich iedere dag zeer enthousiast ingezet hebben. Mooie zwembaden en ruime sportvoorzieningen. De kinderen hebben zich vanaf de ochtend tot in de late avond kunnen vermaken. De stacaravan Bali was een prima. Voor mijn grote man was alleen het bed te klein, dat is het enige minpuntje. Eigenlijk was alles aanwezig. Mooie omgeving en zeker interessant voor mountainbikers en wielrenners."


Sven Philips  flag-be.png
Accommodatietype: Staanplaats 2
Datum: 02.08.2018
Beoordeling: 8
"Mooie rustige camping met zeer mooie en grote staanplaatsen.  Keuze tussen zowel zon, schaduw als beide."


Johan Kom  flag-nl.png
Accommodatietype: Staaplaats Comfort
Datum: 30.07.2018
Beoordeling: 9
"Leuke animatie. Mooi zwembad. Het boomklimmen, kanoën en de kabelbaan op de camping waren erg leuk. De camping ziet er schoon en goed onderhouden uit, alleen is het jammer dat in het ene toiletgebouw de waterdruk iets te laag was. We hebben een hele fijne vakantie gehad."


Ingrid De Regt  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats 1
Datum: 29.07.2018
Beoordeling: 8
"Leuke camping met voor alle leeftijden voldoende animatie en entertainment."


Lieven Aelvoet  flag-be.png
Accommodatietype: Staanplaats 2
Datum: 25.07.2018
Beoordeling: 8
"Mooi gelegen camping met veel activiteiten in het hart van Bretagne waar heel wat te doen is op vlak van natuur, cultuur, gastronomie,.."


Marlène Stoffels  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 1
Datum: 23.07.2018
Beoordeling: 8
"Accommodatie was goed verzorgd voor jong en oud. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Onze complimenten aan het personeel, altijd een vriendelijk gezicht of lach."


Olaf De Jager  flag-nl.png
Accommodatietype: Staaplaats Comfort
Datum: 24.07.2018
Beoordeling: 8
"Goede camping met schoon sanitair in een prachtige omgeving. Pluspunt zijn de vele activiteiten."


Anne Marie Polman-Van der Werff  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 20.07.2018
Beoordeling: 9
"Fijne, verzorgde camping met veel groen, ruime plaatsen en genoeg faciliteiten. Zeker een camping die we van harte kunnen aanbevelen aan anderen."


Zana Verbakel  flag-nl.png
Accommodatietype: Chalet
Datum: 17.07.2018
Beoordeling: 9
"Het is een fijne camping. Er zijn veel kinderen van alle leeftijden, onze kinderen (6 en 10) hebben veel vriendinnen gehad. Het uitgebreide animatieprogramma is erg leuk. Het eten in het restaurant is lekker en prima van prijs. Een mooie omgeving, je moet wel minimaal 30 minuten rijden om ergens te komen."


Krista Elshout  flag-nl.png
Accommodatietype: Fiji
Datum: 16.07.2018
Beoordeling: 9
"Zeer complete camping met voor de kids genoeg uitdaging. Zeker voor gezinnen met tieners aan te raden. Voor het eerst onze zoon bijna niet gezien tijdens de vakantie. De manege is ook een leuke aanvulling alleen jammer dat onze dochter van 10 jaar, ze heeft al 3 jaar paardrijles gehad, niet mee mocht op de tochten. De leeftijd van 12 jaar wordt strikt gehanteerd, of je nu kunt paardrijden of niet. Maar de ponyclub vond ze gelukkig ook hartstikke leuk. Bij het zwembad is een heerlijk terras onder de bomen waar je een goed uitzicht hebt over het zwembad en je heerlijk met je hond in de koelte kunt zitten. Honden genoeg op deze camping!"


Tim Van Voorst  flag-nl.png
Accommodatietype: Chalet
Datum: 13.07.2018
Beoordeling: 8
"Geweldig mooie camping met alle mogelijke voorzieningen. Animatie voor alle leeftijden. Erg naar ons zin gehad. Helaas, de Wi-Fi van mindere kwaliteit, maar wij zijn erg verwend in Nederland! Zeer zeker een camping om te onthouden en waar we nog eens terug zullen komen, maar niet meer in een Chalet."


Odette Mossel- Van Amerongen  flag-nl.png
Accommodatietype: Serengeti XL
Datum: 11.07.2018
Beoordeling: 8
"Super camping met zeer veel leuke activiteiten op en rond de camping. Wij hadden een safaritent met een geweldig uitzicht!!

Ons gezin met 3 kinderen (7-16-18) hebben het prima naar hun zin gehad. Enige nadeel waren de bedden die vrij hard waren. Wat eigenlijk zeer jammer was ten opzichte van alle zeer positieve aspecten."


Sylvia Bruning  flag-nl.png
Accommodatietype: Glamping
Datum: 16.07.2018
Beoordeling: 8
"Perfecte accommodatie. Eigenlijk geen stacaravan meer, maar eerder een villa gevoel. Heerlijke douche met altijd warm water. Leuke activiteiten op de camping waar we veel gebruik van hebben gemaakt."


Jan De Jong  flag-nl.png
Accommodatietype: Staanplaats Comfort 3
Datum: 09.07.2018
Beoordeling: 8
"Super leuke camping , voor kinderen ontzettend veel activiteiten. Animatie ook in Nederlands voor de kids. Mooie plaatsen, goed onderhouden sanitair en mooi zwembad.

Wij zouden  deze camping een aanrader willen noemen, fijne vakantie gehad."


Peter De Cock  flag-nl.png
Accommodatietype: Serengeti XL
Datum: 07.07.2018
Beoordeling: 9
"Wij waren voor het eerst met de kinderen naar een camping gegaan en waren blij verast met de mooi accommodatie en ruime sta plekken. Het personeel en de animatie sprak goed al hun talen, wat voor de kinderen toch heel fijn is. De camping is ruim opgezet in een groengebied met veel veldjes en speeltoestellen voor de kinderen. Hierdoor werden er ook snel vriendjes gemaakt, waardoor het voor de kinderen een extra leuke vakantie was."


Lynn Smeyers  flag-be.png
Accommodatietype: Staanplaats Grand Comfort
Datum: 30.06.2018
Beoordeling: 9
"Verzorgde camping, sanitair is netjes. Heel goeie animatie voor de kinderen."


Marcel Molegraaf  flag-nl.png
Accommodatietype: Waikiki
Datum: 16.06.2018
Beoordeling: 8
"We zijn een week op dit park geweest. Wij stellen niet veel eisen en voor ons was dit park ook ruim voldoende qua faciliteiten. Accommodatie waarin wij verbleven was vrij nieuw, bedden en matrassen waren goed. Enige nadeel dat wij hebben ervaren was het aantal muggen. Een goede antimug is onontbeerlijk op deze camping.

Ik kan me wel voorstellen dat in het hoogseizoen de wachttijden bij de horeca en de activiteiten oplopen.

Wij hebben een topvakantie gehad!"


Henk Van der Knokke  flag-nl.png
Accommodatietype: Bali 3
Datum: 10.06.2018
Beoordeling: 10
"Zeer ruime camping. Veel geïnvesteerd in nieuwe stacaravans. Royale plaatsen in zon en schaduw."