Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Disclaimer

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Disclaimer Website

Iris Parc besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet altijd worden voorkomen. Iris Parc is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren. Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodatie op deze site zijn zo nauwkeurig mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van de accommodatie en de omgeving te plaatse. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke accommodatie of bestemming niet is afgebeeld. Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle beschreven faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij Iris Parc dit u uitdrukkelijk garandeert. Dit geldt ook voor de juistheid van vermelde prijzen van deze faciliteiten, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom. Iris Parc behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website.

Disclaimer Nieuwsbrief

Alle gepubliceerde aanbiedingen zijn onder voorbehoud van typefouten en beschikbaarheid. Er kunnen aan de nieuwsbrieven geen rechten worden ontleend. Iris Parc kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor wijzigingen in prijzen of voorwaarden, die na het ontwerpen van de nieuwsbrief hebben plaatsgevonden.

 

Klachten en Geschillen

Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kunt u beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr

 

 

Algemene voorwaarden

Icon Bekijk hier de algemene voorwaarden (85,2 KB)