Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Iris Parc

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Iris Parc is in 2003 ontstaan als eigen Europese campingformule van Vacansoleil Camping Holidays

 

Met Iris Parc kan Vacansoleil haar filosofie van vakantiebeleving op een topcamping voor betaalbare prijzen optimaal vorm geven. Elke Iris Parc camping dient daarom aan hoge kwaliteitseisen te voldoen op het gebied van accommodaties, top-faciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur. Omdat de campings in eigen beheer worden gehouden kan de kwaliteit van de voorzieningen en de controle hierop gewaarborgd worden. Zo kan nog beter tegemoet worden gekomen aan de wensen van de campinggast. 

Met dit doel werd in 2004 de eerste camping aangekocht: Le Chêne Gris  vlakbij Disneyland® Paris. In 2008 volgde camping Le Grand Dague  bij Périgueux in de Dordogne. In 2011 Le Château de Galaure  in de Drôme. Camping  Birkelt  in Luxemburg (2015) en de laatste aanwinst is Le Ty Nadan in Bretagne. Alle campings zijn daarna volledig heringericht volgens de Iris Parc filosofie.


Bekijk onze campings in deze video!


Het aantal Iris Parc campings zal in de nabije toekomst sterk groeien om aan de stijgende vraag naar accommodaties op kwaliteitscampings te kunnen blijven voldoen. Het ligt in de verwachting om met Iris Parc in het komende decennium door te groeien naar een keten van circa 30 campings. Niet alleen in Frankrijk, maar ook in andere populaire vakantiegebieden in Europa. 

Vacansoleil is een Nederlandse organisatie met de hoofdvestiging in Eindhoven en verkoopkantoren in 7 andere Europese landen. Vacansoleil is Europees marktleider in campingvakanties en biedt accommodaties aan op circa 500 campings in 16 landen.

550x625-usp-be-nl.jpg