Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Nieuws

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Nieuw buitenzwembad Birkelt!

345x180-NEW2019-1NL.jpg

 

In 2019 spetter je in twéé zwembaden op camping Iris Parc Birkelt! Naast het overdekbare zwembad met peuterbad heeft deze familiecamping een gloednieuw buitenbad. Heerlijk verwarmd, met veilige antislipvloer en 550 m2 groot. Even relaxen na al die waterpret? Rondom het nieuwe buitenbad staan extra veel ligbedjes om lekker onderuitgezakt weg te dromen.

 

Laatste toevoeging: Le Ty Nadan

Camping Le Ty Nadan - riverside.jpg


Een 5 sterren camping midden in het groen, met veel outdooractiviteiten. 

De allernieuwste aanwinst in 2017 van Iris Parc: Camping Le Ty Nadan ! Op deze luxe 5 sterren camping kun je vanaf 27 april vakantie vieren. Camping Le Ty Nadan ligt in het zuiden van Bretagne en is een fantastische familiecamping met veel actie, avontuur en animatie.

Baby pakket gratis 

Babypakket.jpg

 

Op vakantie met een baby? Dan sjouw je heel wat bagage mee. Wij maken het je gemakkelijk. Mét een babypakket: babybedje, badje en kinderstoel staan dan al voor je klaar op de camping. Dat scheelt een hoop plaats in de auto. Reserveer het babypakket bij het boeken van je verblijf op een Iris Parc camping.

Voorwaarden: Verblijf je vóór 1 juli of na 2 september 2020 op een Iris Parc camping, dan krijg je dit pakket er gratis bij. 

 

Ligbedjes voor iedereen! 

Handdoekjeleggen.PNG

 

Spelregels voor handdoekleggers

‘S Ochtends je ligbedje voor de hele dag reserveren, oftewel “handdoekje leggen”. Op de campings van Iris Parc is het reserveren van je ligbed niet mogelijk. Om dit te voorkomen zijn er een aantal spelregels opgesteld: 

  • Verlaat je het zwembad en bijbehorende terras? Dan is het uitdrukkelijk niet toegestaan je handdoek (of iets dergelijks) op een ligbed of stoel te laten liggen. 
  • Een ligbed of stoel bezet houden voor een ander is niet toegestaan.
  • Het personeel kan (ook op verzoek) de handdoeken zonder toestemming verwijderen. 

Rondom de zwembaden staan voldoende ligbedden die voor iedereen beschikbaar zijn. Met deze spelregels kan iedereen van het zwembad en zonnetje genieten. Veel plezier!


 

Kinderen op de fiets in Frankrijk

1489658673443.jpg

 

Ga je met de kinderen fietsen in Frankrijk? Pas dan op, want tegenwoordig is het dragen van een helm verplicht voor kinderen jonger dan 12 jaar. Dit geldt voor kinderen die achterop zitten of zelf fietsen. Vergeet dus niet je kinderen een helm op te zetten, want hiermee voorkom je een boete van €135,-. 

 

WiFi op de Camping

Wifi.jpg

 

WiFi op Iris Parc Campings

Uiteraard kun je ook op vakantie via je telefoon, tablet of laptop op de hoogte blijven van alles wat er in de wereld gebeurt. Want op alle Iris Parc campings kun je gebruik maken van WiFi. Tijdens het voor- en naseizoen is dit zelfs geheel gratis!

Tijdens het hoogseizoen ( van 01/07/19 tot 01/09/19) zijn de prijzen als volgt: 1 uur: € 2.50    3 uur: € 7.00    24 uur: € 15.00

Op camping Birkelt is WiFi het gehele seizoen gratis!
Op camping Le Ty Nadan is wifi het gehele seizoen betalend.