Bellen +32 (0)70 21 01 01
we zijn nu gesloten

U heeft nog geen boeking gemaakt

Plattegrond camping Iris Parc Le Ty Nadan

  • Faciliteiten dagelijks open
  • Hele seizoen animatie
  • Aankomst elke dag

Plattegrond camping Le Ty Nadan in Bretagne

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden op de superdeluxe vijfsterrencamping Le Ty Nadan? Hier vind je de plattegrond van de hele camping! 

Een waar zwemparadijs

Le Ty Nadan heeft een waar overdekt zwemparadijs met verwarmde kleed- en doucheruimtes. Er is een glijbaan van 60 meter die uitkomt in een grot, een diep bad (18 meter lang) en een bubbelbad. Voor de kleintjes is er een pierenbadje met waterval. Buiten vind je verschillende specifieke zwembaden voor jong en oud, waaronder natuurlijk ook een pierenbadje, en verschillende supertoffe waterglijbanen. Oudere zwemmers kunnen hun duikmoves oefenen in het grote bad van 2.20 meter diep. Op het terras rond het zwembad staan ligbedden met parasols zodat je lekker van de zon kunt genieten.

Sporten op de camping

Sporters komen aan hun trekken op deze uitgebreide en grote camping. Zo heeft Le Ty Nadan een biljartzaal, tafeltennis, jeu de boules, tennisbanen, overdekte badminton banen, voetbal-, volleybal- en basketbalveld. Tevens kun je er mountainbikes huren om er samen op uit te trekken in de prachtige omgeving.

Schoonheidssalon van Hélène

Dat is nog eens genieten in luxe! Le Ty Nadan heeft op haar terrein een heus schoonheidssalon! Bij Hélène kunt genieten van wellness massages met warme en essntiële oliën. Niet alleen voor jou en je partner, maar ook voor je baby. Jonge moeders genieten hier intens van een ontspannen massage voor mama en baby.

Overal WiFi

Je hoeft niks van het thuisfront te missen, omdat je overal op de camping WiFi hebt. Lekker een avondje in je accommodatie blijven met Netflix op je tablet, kan dus ook.

Plattegrond Iris Parc camping Le Ty Nadan, Bretagne

 

Download hier de plattegrond:

Icon Plattegrond camping Le Ty Nadan (1,4 MB)